nav-left cat-right
cat-right

Provailen

Γνώση 4000 ετών στην μάχη κατά της αρθρίτιδας

Το Provailen χρησιμοποιεί μια 4000 ετών για να δημιουργεί μια μοναδική φόρμουλα για να απαλλαχθείτε από τους πόνους της αρθρίτιδας.

ProvailenΤο Provailen είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να σας βοηθήσει πραγματικά να ανακουφιστείτε από τους πόνους της αρθρίτιδας. Τα συστατικά του είναι πέρα για πέρα φυσικά και ο συνδυασμός τους κάνει το Provailen ξεχωριστό.

Η αρθρίτιδα και οι πόνοι των αρθρώσεων μπορεί να προσβάλουν τον καθένα, σε οποιαδήποτε ηλικία. Όλη η ζωή μπορεί να επηρεαστεί από τον πόνο και την ακαμψία έως την κόπωση που προκαλείτε από την έλλειψη ύπνου.

Τα περισσότερα φάρμακα για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας συνοδεύονται από παρενέργειες που πολλές φορές είναι πολύ σοβαρές και προκαλούν επιπλέων προβλήματα υγείας. Σε αντίθεση με αυτά το Provailen είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες από την χρήση του.

Πως δουλεύει το Provailen

Το Provailen δουλεύει με διάφορους τρόπους για να σας βοηθήσει να δώσετε ένα τέλος στους πόνους της αρθρίτιδας και των αρθρώσεων. Αυτό οφείλετε στα κύρια συστατικά που περιέχει: το Reishi, το Tonhkat Ali και την Capsaicin.

Reishi

ReishiΗ συντριπτική πλειοψηφία των βλάβη της αρθρίτιδας προκαλείται από το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού το οποίο χάνει την ισορροπία του. Αντί να αφαιρέσει μόνο τα νεκρά ή τραυματισμένα κύτταρα το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στις αρθρώσεις δημιουργώντας περισσότερη φλεγμονή, πόνο και πρήξιμο.

Το Reishi είναι ένας μύκητας που ανήκει στην ίδια οικογένεια με την Πενικιλίνη. Το Reishi μπορεί να ισορροπήσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να βοηθήσει να σταματήσουν οι επιθέσεις στις αρθρώσεις σας.

Το Reishi που περιέχει το Provailen είναι ένα ειδικό εκχύλισμα το οποίο είναι 75 φορές πιο ισχυρό από την αρχική μορφή.

Tongkat Ali

Tongkat AliΤο Tongkat Ali που περιέχει το Provailen είναι ένας υψηλής συγκέντρωσης και εξαιρετικά ισχυρό συστατικό και χρησιμοποιείται για να βοηθήσει με την μυϊκή ατροφία σας. Με άλλα λόγια οι μύες που έχουν γίνει αδύναμα ή μικρότερα λόγο της έλλειψης της άσκησης χρειάζονται βοήθεια για να δυναμώσουν. Το Tongkat Ali αυξάνει τις ορμόνες ανάπτυξης των μυών αυξάνοντας αναπτύσσοντας έτσι τους μυς. Το Tongkat Ali μπορεί να βοηθήσει επίσης στην αύξηση της οστική πυκνότητα, τα οποία με τη σειρά τους θα δυναμώσουν τις ίδιες τις αρθρώσεις.

Capsaicin (καψαϊκίνη)

Capsaicin Η Capsaicin (καψαϊκίνη) βοηθάει το σώμα να απορροφήσει τα άλλα συστατικά του Provailen. Αυξάνει τη δραστικότητα και επίσης αυξάνει τη ροή του αίματος στα μικρά αιμοφόρα αγγεία, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι η πλειοψηφία των αρθρώσεων μας τροφοδοτούνται από μικρά αιμοφόρα αγγεία.

Ένα άλλο αποτέλεσμα που έχει η Capsaicin (καψαϊκίνη) είναι η ανακούφιση της φλεγμονής και μπορεί επίσης να μειώσει δραματικά το χρόνιο πόνο των νεύρων.

Όλα τα συστατικά αυτά λειτουργούν σε αρμονία το ένα με το άλλο για να καταπραΰνουν, να ηρεμήσουν και να ανανεώσουν τις αρθρώσεις σας, ενώ διώχνουν τον πόνο.

Παρενέργειες του Provailen

Provailen ΣυστατικαΤο Provailen φτιάχνετε από 100% φυσικά συστατικά. Μπορεί να αισθανθείτε αυτό που είναι γνωστό ως «απάντηση επούλωσης» κατά τις πρώτες εβδομάδες της χρήσης του Provailen. Αυτό ποικίλλει από άτομο σε άτομο, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν κνησμό και κόκκινο σπυράκι-όπως τελείες στο δέρμα, πονοκέφαλο, ζάλη, μια προσωρινή αύξηση στην πίεση του αίματος και διάρροια.

Αυτό συμβαίνει συνήθως, επειδή το σώμα σας καθαρίζετε από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί και θα σταματήσει μόλις το σώμα σας έχει συνηθίσει στο Provailen.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή υποφέρετε από οποιαδήποτε πάθηση, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση ή καρδιοπάθειες, συνιστάται να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε το Provailen.

Οδηγίες χρήσης του Provailen

Παίρνετε το Provailen με ένα ποτήρι με νερό πρωί και βράδυ. Οι άνθρωποι συνήθως ξεκινούν με τη λήψη ενός χαπιού Provailen το πρωί, την πρώτη ημέρα. Την δεύτερη ημέρα, παίρνουν ένα χάπι το πρωί και άλλο ένα το βράδυ. Δοσολογία μπορεί να αυξηθεί σε ένα άλλο δισκίο, αν χρειαστεί

Δεν χρειάζεται να σταματήσετε τα φάρμακα της αρθρίτιδας, ενώ παίρνετε το Provailen.

Το Provailen δεν έχει γνωστές αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα, και μπορεί να λαμβάνεται καθημερινά μαζί με τακτική αγωγή σας.

Αποτελεσματικότητα του Provailen

Πάντα προκύπτει το ερώτημα “Σε πόσο χρόνο θα δω αποτελέσματα;”. Αυτό ποικίλει από άτομο σε άτομο. Κάποια άτομα αισθάνονται την ανακούφιση από τον πόνο, και την μείωση της φλεγμονής και μεγαλύτερη ευελιξία μέσα σε μια εβδομάδα η λίγο παραπάνω. Σε άλλους μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο. Εξαρτάται από τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που είναι δύσκολο να υπάρχει μια ακριβής απάντηση.

Συνεχίζοντας να παίρνετε το Provailen θα αρχίσετε να αισθάνεστε τα οφέλη καθώς οι αρθρώσεις σας θα αρχίσουν να χαλαρώνουν και ο βασανιστικός πόνος να υποχωρεί. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις την ημέρα και να κοιμηθείτε σαν ένα μωρό τη νύχτα.

Τιμή και Αγορά του Provailen

Provailen 3 ΣυσκευασίεςΤο Provailen δεν πωλείτε σε φαρμακεία στη Ελλάδα η στην Κύπρο. Μπορείτε να το αγοράσετε μόνο από το επίσημο δικτυακό του τόπο πατώντας στο παρακάτω κουμπή/σύνδεσμο.

Η συσκευασία περιέχει 60 χάπια που αρκούν για ένα μήνα. Η τιμή ενός μπουκάλι Provailen είναι μόνο €39,96, για 2 μπουκάλια κοστίζουν €75,92 και τα 3 μπουκάλια κοστίζουν €119,88.

Αγοράζοντας 3 μπουκάλια παίρνετε δώρα ένα τέταρτο μπουκάλι.

Αγορά Provailen

Comments are closed.